Helyszín és időpont

2017. 02. 19. (vasárnap)
11:00-től 16:00-ig 

Budapest Airport Hotel Stáció 
Wellness & Konferencia

VECSÉS, Széchenyi u. 20.

+36 29 353 053
+36 20 50 85 066

A belépés díjtalan!

Megosztás

Szavazás

Ön szerint mi a legnehezebb döntés egy esküvő szervezése során?

Szavazok

A smink és frizura

Harmónia Szépségszalonban családias nyugodt környezet várjuk Önt. Hangulatos nagy terek, minden szolgáltatás külön kényelmes helyiségben. Gyerekeket gyermeksarok várja. A nagy nap előtt itt teljesen feltöltődhet, megszépülhet!

Harmónia Szépségszalon mottója: ,,Megálmodni és sikerre vinni"
10 éve működő csapatunk várja az ifjú párokat, hogy a felejthetetlen napjukat széppé tegyük!

Abonyi Bettina, kozmetikus: Segítek,  hogy a nagy napon a természetesség és az egyéni stílus jegyében bőrápolással és egy hozzád illő sminkkel tegyem széppé a nagy napot!

Abonyiné Bátonyi Erzsébet, fodrászmester: 30 éves tapasztalatomat, ötletemet, kreativitásomat nagy szeretettel mutatom meg a kedves mennyasszonyoknak.

Déri Anna, fodrász: Hagyományos és kreatív frizurák kontyok készítése aprólékosan kidolgozva 7 éves tapasztalattal. Minden ötletet kihívásnak tekintek és megvalósítom az elképzeléseket.

Vennes Szandra, fodrász: Fiatalos lendülettel, a mai trendek szerint igyekszem kielégíteni a  menyasszonyok és vőlegények igényeit.

Szőkéné Herczeg Veronika, gyógypedikűr:
Az esküvőre készülő ifjú párnak a lábápolást ajánlom figyelmébe, hogy a fájdalmat okozó problémák ne akadályozzák a nagy napon! Menyasszonyoknak körömdíszítés géllakkal kézre és lábra! www.pedikurvecses.hu

 

Harmónia Szépségszalon team

Elérhetőségek:

Cím: Vecsés, Fő út 32.

Web: www.szepsegszalonvecses.hu

Képek: