Helyszín és időpont

2017. 02. 19. (vasárnap)
11:00-től 16:00-ig 

Budapest Airport Hotel Stáció 
Wellness & Konferencia

VECSÉS, Széchenyi u. 20.

+36 29 353 053
+36 20 50 85 066

A belépés díjtalan!

Megosztás

Szavazás

Ön szerint mi a legnehezebb döntés egy esküvő szervezése során?

Szavazok

A vőfély

Két évtizedes hivatásos vőfélyi múlt, és sok tapasztalat ellenére minden újabb esküvő, melyre megtisztelő bizalommal engem hívnak, új kihívást jelent számomra.

A fiatalokat mindig megkérdezem, hogy hagyományos vagy városias jellegű esküvőt szeretnének, valamint milyen konkrét elképzeléseik vannak. Ha a pár óhajtja - természetesen - van kikérő, leány - és legény búcsúztató, vacsora felvezetés, menyasszonytánc, menyecsketánc, stb. A vőfély már a tervezésben segít hasznos tanácsaival.  Elmondom, hogy milyen ötleteim vannak és kiválasztjuk a nekik megfelelőt. A nap forgatókönyvének elkészítését is vállalom.

Természetesen rengeteg rögtönzésre is szükség van, hogy mikor jöhet egy kis humor, vidám játék vagy egy jó poén. Egy jó vőfély a fergeteges hangulat állandó karbantartója és így teremt folyamatos jó kapcsolatot az egymást alig, vagy egyáltalán nem ismerő vendégek között. A rokonok és a barátok az Ifjú Pár számára a legfontosabb emberek az életben, ezért hívták csak őket meg a nagy napra.

Arra törekszem, hogy az Ifjú Párnak és a vendégseregnek olyan felejthetetlen élményt nyújtsak, amely egyetlen más lakodalomhoz sem hasonlítható. Nagyon fontosnak tartom, hogy a központban a menyasszony és a vőlegény legyen, és minden vendég velük ünnepelje az egymásra találást.

Mindenben segítek, forduljanak hozzám bizalommal,  legyen tele a napjuk sok kellemes izgalommal! Egy személyes beszélgetés semmilyen kötelezettséggel nem jár...

Találkozzunk személyesen február 19-én, ahol vőfélyként és ceremóniamesterként is megismerhetnek!

Kakucs Miklós

vőfély, ceremóniamester

Elérhetőségek:

Telefon: +36 20 220 3027

Web: www.vofelyem.com