Helyszín és időpont

2017. 02. 19. (vasárnap)
11:00-től 16:00-ig 

Budapest Airport Hotel Stáció 
Wellness & Konferencia

VECSÉS, Széchenyi u. 20.

+36 29 353 053
+36 20 50 85 066

A belépés díjtalan!

Megosztás

Szavazás

Ön szerint mi a legnehezebb döntés egy esküvő szervezése során?

Szavazok

Az esküvői fotó, videó

Egy fiatal(nak mondható) házaspár vagyunk, közös szenvedélyünk és alkotási vágyunk vitt minket az esküvők világa felé. 

Legnagyobb elismerés számunkra a párok öröme, a boldogság, amit az elkészült felvételekkel és fotókkal okozhatunk, az érzés, hogy részesei lehetünk életük egyik legfontosabb napjának, és úgy örökíthetjük meg mindazt, hogy maradandó, szép emlék legyen akár hosszú évek múltán is, amit örömmel vesz elő a család, amit a gyerekek tágra nyílt, a szülők pedig könnyes szemmel néznek végig újra és újra.

Operatőri munkánk során ötvözzük a modern cinematográfia elemeit a hagyományos, dokumentarista stílussal, így minden fontos momentum rögzítésre kerül, szem előtt tartva az esztétikai minőséget és kreativitást is.

Professzionális digitális fényképezőgépekkel és fényerős optikákkal dolgozunk, melyek lehetővé teszik a gyönyörű, részletgazdag felvételek készítését. A filmes hatáshoz nem csupán a kiváló képminőség járul hozzá, hanem a történetmesélés módja is, ahogyan bemutatjuk a nap eseményeit, valamint egyes jelenteknél a filmes kameramozgató eszközökhasználata is.

Az igazán hatásos eredmény érdekében mindig legalább két kamerával és két operatőrrel dolgozunk, így az eseményeket több szemszögből is megörökítjük, és párhuzamosan több eseményt is rögzíteni tudunk, melyek nem egy helyen történnek (pl. reggeli készülődés két családnál, valamint a nap folyamán előforduló párhuzamos momentumok esetén). Ezáltal nem egy unalmas, 3-4 órás, "szinte vágatlan" videó az, amit kézhez kapnak, hanem egy nagy gonddal megszerkesztett, dinamikus, változatos, zenei betétekkel teletűzdelt film, amit garantáltan nem csak egyszer fognak végignézni a jövőben.

Együttműködő partnereinkkel közösen akár 4-5 fős fotós/videós stábbal is tudunk esküvőket és egyéb rendezvényeket vállalni.

Íme néhány ízelítő munkáinkból:

https://vimeo.com/188158479

https://vimeo.com/178467893

https://vimeo.com/177483010

Ismerjen meg minket személyesen az esküvői bemutató napon!

 

Laukó Brigitta és Káfka István

Serenity team
Elérhetőségeink:

Telefon: +36 70 311 1477

E-mail: info@serenityteam.hu

Web: www.serenityteam.hu

Képek: